Status
Puas hati guna blogskin ni. Hehehehehe. Tq!
fantasy world

f
Jodoh itu rahsia Tuhan.
Tuesday, 28 April 2015 • 11:00 pm • 0 comments

Image result for bagaimana akhirnya aku bernikah


Bagaimana akhirnya aku bernikah :P 

Haaaaai. Haaaa, apa apa. Gataaaai ? Ehhh taklah.. tengok atas ni. Buku berwarna pink gitew yang amat menarik minat gadis-gadis remaja dengan tajuk yang sangat awesome oleh Bahruddin Bekri. Dengan tagline 'Jodoh itu rahsia Tuhan, dan ia rahsia yang manis'. Membawakan sebuah cerita yang penuh makna dalamm tema JODOH. Buku ini sangaaaat menarik perhatian saya dengan grafik bunga-bungaan yang lawa! Al maklum la, hati dikalangan umur ni berbunga bungaan kan. Hehehe :P

Antara topik menarik, "Ada perempuan yang patah hatinya, ada lelaki yang terkenang dosa silam, ada yang perlu menanggung keluarga, ada yang rasa wajahnya tidak cantik dan segala macam perkara yang membuatkan jodoh itu terasa jauh daripda mereka.. Namun..Rahsia TUHAN siapa tahu? ^_^ Ia akan datang kepada sesiapa yang yakin. Manisnya berdua tidak akan rasa sekiranya sebelum ini tidak diuji dengan pahitnya sepi......."

Jom beramai-ramai beli buku ini di Popular dengan harga RM15 sahaja. Memandangkan sekarang cuti sem, bolehlah aku manfaatkan masa dengan sebaik-baik mungkin dan mendapat ilmu pengetahuan serba sedikit.. Terima Kasih. Kbaaai hihi


EveryDAY.... -.-
Tuesday, 14 April 2015 • 3:00 pm • 0 comments

Image result for kata semangat belajar

Haaaai. Good afternoon -.- Stress stress! Hari hari mesti ada saja bagi aku fikir sampai nak tercabut otak-otak bagai ni. Eh ek leh. Tadiiii buka whatsapp tengok ada markah Pb, kenapa banyak sangat yang aku dapat ni ? Ya ampunnnn, rasa downnn gila. Hmmmm. Macam mana final nanti ? Tolong la aku, aku tak sanggup nak tengok subjek ni untuk sem yang akan datang. Hm hm hmm. Rasa macam nak manangis uwaaa ;'( Takuttttt sangat. Class mmg selalu batal utk subject ni tapi aku tak salahkan lecturer. Mr R hehe. Lect pun taktau contoh soalan yang akan masuk sebab kami seliberrrrsssz baru giteww hm. Kadang aku tertanya-tanya. Selalu kenapa tahun 96' yang menjadi mangsa? Pfft. Hari hari bagi aku down hmm. :'( Ayuh layan lagu Langkah Tercipta ni dulu :p Habis semangat jap lagi kita sambung buat nota untuk subject tuuuu. Urgh. Takpelah, usaha je dulu lagi 2 paper ni. Then kita tawakal okay! 



PAST
Owner
Cerita seorang gadis, tentang suka dan duka, pahit manis bersama. Thanks for visit my online diary. Leave comment at chatbox :D

Walkie Talkie



History

  • Jodoh itu rahsia Tuhan.
  • EveryDAY.... -.-
  • Final.
  • Hello bloggie.

  • Credits
    Basecode : Inspirit's Baby
    Template : Alia Eyra
    Header by : Alia Eyra